Selectează o Pagină

Cateva cuvinte despre Inventiv Proiect

InventivProiect este un birou de proiectare care ofera servicii complete pentru construirea si dezvoltarea de proiecte civile si industriale.

Echipa noastra de specialisti acopera toate aspectele proiectului, de la proiectarea de arhitectura, rezistenta si instalatii (sanitare, electrice si termice), intocmirea documentatiilor necesare pentru obtinerea aprobarilor de la autoritati, obtinerea avizelor tehnice si de utilitati pentru faza DTAC si PTH pana la obtinerea Autorizatiei de construire si executie pe santier.

 

De asemenea, oferim si servicii de intocmire a documentatiilor de urbanism PUD si PUZ, randari tridimensionale 3D, studii de fezabilitate pentru obiective civile si industriale, urmarire si coordonare a proiectelor, studii de teren geotehnice si topografice, precum si asistenta si consultanta tehnica pe santier.

InventivProiect este alegerea perfecta pentru cei care doresc o abordare completa si profesionista a proiectului lor, asigurandu-se ca toate aspectele sunt luate in considerare si implementate cu succes.

Cunoaste-ne

Inventiv proiect - arhitect PAUL ION

inventiv proiect

Paul Ion

ARHITECT